Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Φωτια Σχινοσ - Fwtia Sxinos Korin8ias H Katastash Sta Geraneia Orh Nea Enhmerwsh Xardalia Vids Sports3 : Η πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα της τετάρτης (19/5.

Φωτια Σχινοσ - Fwtia Sxinos Korin8ias H Katastash Sta Geraneia Orh Nea Enhmerwsh Xardalia Vids Sports3 : Η πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα της τετάρτης (19/5.. Σε μια κατοικία έχουν προκληθεί ζημιές λέει η πυροσβεστική. Δύσκολη ήταν η νύχτα στα γεράνεια, λόγω της μεγάλης πυρκαγιάς που ξεκίνησε την τετάρτη από το σχίνο λουτρακίου, από καύση κλαδιών σε ελαιώνα και έχει κάψει πάνω από 20.000 στρέμματα, όπως. Η αστυνομία καλεί τους κατοίκους του χωριού μέσω των μεγαφώνων των περιπολικών να κατευθυνθούν προς τα μέγαρα. Σε εξέλιξη εξακολουθεί να βρίσκεται η φωτιά που εκδηλώθηκε χθες το βράδυ σε δασική έκταση, στην περιοχή σχίνο λουτρακίου, ενώ με το πρώτο φως της ημέρας ξεκίνησαν τις ρίψεις νερού τα πυροσβεστικά αεροπλάνα. Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις πραγματοποιεί η ελασ στην ευρύτερη περιοχή του αλεποχωρίου, λόγω της μεγάλης πυρκαγιάς που είναι σε εξέλιξη.

Την πυρόσβεση δυσχεραίνουν οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή. Συνεχίζονται οι προσπάθειες των πυροσβεστικών δυνάμεων για την κατάσβεση της φωτιάς. 20.05.2021 | 17:32 φωτιά τώρα σχίνος: «καλύτερη εικόνα παρουσιάζει πλέον η πυρκαγιά. 2:16 μμ, πέμπτη 20 μάι 2021.

Pyrkagia Sto Sxino Korin8ias Slideshows
Pyrkagia Sto Sxino Korin8ias Slideshows from www.naftemporiki.gr
Νεο μηνυμα απο «112» για εκκενωση 4 οικισμων. Εκτοσ ελεγχου η φωτια στο σχινο: Σχινοσ φωτια εγκληματική αμέλεια στον σχίνο: About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική έπειτα από μεγάλη φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα της παρασκευής (4/9), στις 02:50 στην περιοχή του. Λιγο μετά τα μεσάνυχτα οι αρχές προχώρησαν στην προληπτική εκκένωση των οικισμών σχίνος και αγία σωτήρα. Ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε τρομακτικές εικόνες από τη φωτιά που ξέσπασε το βράδυ της τετάρτης σε δασική έκταση στην. Σε νέα ενεργοποίηση του ευρωπαϊκού αριθμού έκτακτης ανάγκης «112» προχώρησε η πολιτική προστασία καθώς κρίθηκε.

Λιγο μετά τα μεσάνυχτα οι αρχές προχώρησαν στην προληπτική εκκένωση των οικισμών σχίνος και αγία σωτήρα.

About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. Ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε τρομακτικές εικόνες από τη φωτιά που ξέσπασε το βράδυ της τετάρτης σε δασική έκταση στην. 20.05.2021 | 17:32 φωτιά τώρα σχίνος: Εκτός ελέγχου μαίνεται η μεγάλη φωτιά που καίει στον σχίνο κορινθίας, με τις ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις να μην μπορούν να την περιορίσουν. 2:16 μμ, πέμπτη 20 μάι 2021. Στο έργο της κατάσβεσης συμμετέχουν συνολικά 265 πυροσβέστες, 10 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, σώματα εθελοντών, υδροφόρες και μηχανήματα έργου των οτα, ενώ το συντονισμό του έργου της κατάσβεσης έχει αναλάβει το κινητό αρχηγείο του πυροσβεστικού σώματος «όλυμπος». Λιγο μετά τα μεσάνυχτα οι αρχές προχώρησαν στην προληπτική εκκένωση των οικισμών σχίνος και αγία σωτήρα. Η πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα της τετάρτης (19/5. Εκτοσ ελεγχου η φωτια στο σχινο: Μήνυμα από το 112 έλαβαν οι κάτοικοι. Σε μια κατοικία έχουν προκληθεί ζημιές λέει η πυροσβεστική. Σε εξέλιξη εξακολουθεί να βρίσκεται η φωτιά που εκδηλώθηκε χθες το βράδυ σε δασική έκταση, στην περιοχή σχίνο λουτρακίου, ενώ με το πρώτο φως της ημέρας ξεκίνησαν τις ρίψεις νερού τα πυροσβεστικά αεροπλάνα. Η φωτιά ξέσπασε νωρίς το μεσημέρι της τετάρτης (22/07) και καίει δασική έκταση στην περιοχή κεχριές, κοντά σε στρατόπεδο όπου βρίσκονται αποθήκες πυρομαχικών του στρατού.

Νεο μηνυμα απο «112» για εκκενωση 4 οικισμων. Μήνυμα από το 112 έλαβαν οι κάτοικοι. 1:21 πμ, πέμπτη 20 μάι 2021. Σε εξέλιξη εξακολουθεί να βρίσκεται η φωτιά που εκδηλώθηκε χθες το βράδυ σε δασική έκταση, στην περιοχή σχίνο λουτρακίου, ενώ με το πρώτο φως της ημέρας ξεκίνησαν τις ρίψεις νερού τα πυροσβεστικά αεροπλάνα. «καλύτερη εικόνα παρουσιάζει πλέον η πυρκαγιά.

Sxinos Korin8ias 12 Sygklonistikes Fwtografies Apo Th Fwtia
Sxinos Korin8ias 12 Sygklonistikes Fwtografies Apo Th Fwtia from media.enikos.gr
Σε μια κατοικία έχουν προκληθεί ζημιές λέει η πυροσβεστική. 2:16 μμ, πέμπτη 20 μάι 2021. Εκτοσ ελεγχου η φωτια στο σχινο: Ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε τρομακτικές εικόνες από τη φωτιά που ξέσπασε το βράδυ της τετάρτης σε δασική έκταση στην. Χαρδαλιάς τόνισε ότι «οι δυνάμεις πυρόσβεσης κέρδισαν το στοίχημα» υπογραμμίζοντας ότι οποιαδήποτε άλλη εξέλιξη θα ήταν ολέθρια, ενώ όπως ενημέρωσε, έχουν καεί πάνω από 40.000 στρέμματα γης. Η πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα της τετάρτης (19/5. «καλύτερη εικόνα παρουσιάζει πλέον η πυρκαγιά. 1:21 πμ, πέμπτη 20 μάι 2021.

Νέα εντολή, αυτή τη φορά για εκκένωσης στο αλεποχώρι εξαιτίας της φωτιάς που μαίνεται από το βράδυ της.

Σε μια κατοικία έχουν προκληθεί ζημιές λέει η πυροσβεστική. Εκτός ελέγχου μαίνεται η μεγάλη φωτιά που καίει στον σχίνο κορινθίας, με τις ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις να μην μπορούν να την περιορίσουν. Σε εξέλιξη εξακολουθεί να βρίσκεται η φωτιά που εκδηλώθηκε χθες το βράδυ σε δασική έκταση, στην περιοχή σχίνο λουτρακίου, ενώ με το πρώτο φως της ημέρας ξεκίνησαν τις ρίψεις νερού τα πυροσβεστικά αεροπλάνα. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. 2:16 μμ, πέμπτη 20 μάι 2021. Η αστυνομία καλεί τους κατοίκους του χωριού μέσω των μεγαφώνων των περιπολικών να κατευθυνθούν προς τα μέγαρα. Σχινοσ φωτια εγκληματική αμέλεια στον σχίνο: 1:21 πμ, πέμπτη 20 μάι 2021. Πληροφορίες, χάρτης και στοιχεία για τον σχίνο. Νέες εστίες φωτιάς και αναζωπυρώσεις στην κορινθία. Καπνοί και στάχτες έφτασαν σε πολλές περιοχές της αττικής από τη μεγάλη φωτιά στον σχίνο κορινθίας που ξέσπασε χθες το απόγευμα. Ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε τρομακτικές εικόνες από τη φωτιά που ξέσπασε το βράδυ της τετάρτης σε δασική έκταση στην. 1:21 πμ, πέμπτη 20 μάι 2021.

Στο έργο της κατάσβεσης συμμετέχουν συνολικά 265 πυροσβέστες, 10 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, σώματα εθελοντών, υδροφόρες και μηχανήματα έργου των οτα, ενώ το συντονισμό του έργου της κατάσβεσης έχει αναλάβει το κινητό αρχηγείο του πυροσβεστικού σώματος «όλυμπος». Έτσι ξεκίνησε η μεγάλη πυρκαγιά που έχει κάψει πάνω από 20.000 στρέμματα δάσους Σε νέα ενεργοποίηση του ευρωπαϊκού αριθμού έκτακτης ανάγκης «112» προχώρησε η πολιτική προστασία καθώς κρίθηκε. Εκτοσ ελεγχου η φωτια στο σχινο: Η φωτιά ξέσπασε νωρίς το μεσημέρι της τετάρτης (22/07) και καίει δασική έκταση στην περιοχή κεχριές, κοντά σε στρατόπεδο όπου βρίσκονται αποθήκες πυρομαχικών του στρατού.

Fwtia Sxinos Twra Pros Alepoxwri H Pyrkagia Ekkenw8hkan Xwria Alphafreepress Gr
Fwtia Sxinos Twra Pros Alepoxwri H Pyrkagia Ekkenw8hkan Xwria Alphafreepress Gr from www.alphafreepress.gr
Εκτοσ ελεγχου η φωτια στο σχινο: Κλείνουν οι δρόμοι γύρω από το αλεποχώρι. Την πυρόσβεση δυσχεραίνουν οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή. «καλύτερη εικόνα παρουσιάζει πλέον η πυρκαγιά. Σε εξέλιξη εξακολουθεί να βρίσκεται η φωτιά που εκδηλώθηκε χθες το βράδυ σε δασική έκταση, στην περιοχή σχίνο λουτρακίου, ενώ με το πρώτο φως της ημέρας ξεκίνησαν τις ρίψεις νερού τα πυροσβεστικά αεροπλάνα. Εκτός ελέγχου μαίνεται η μεγάλη φωτιά που καίει στον σχίνο κορινθίας, με τις ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις να μην μπορούν να την περιορίσουν. Η πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα της τετάρτης (19/5. Καπνοί και στάχτες έφτασαν σε πολλές περιοχές της αττικής από τη μεγάλη φωτιά στον σχίνο κορινθίας που ξέσπασε χθες το απόγευμα.

Εκτοσ ελεγχου η φωτια στο σχινο:

Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική έπειτα από μεγάλη φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα της παρασκευής (4/9), στις 02:50 στην περιοχή του. Ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε τρομακτικές εικόνες από τη φωτιά που ξέσπασε το βράδυ της τετάρτης σε δασική έκταση στην. Καπνοί και στάχτες έφτασαν σε πολλές περιοχές της αττικής από τη μεγάλη φωτιά στον σχίνο κορινθίας που ξέσπασε χθες το απόγευμα. 2:16 μμ, πέμπτη 20 μάι 2021. Χαρδαλιάς τόνισε ότι «οι δυνάμεις πυρόσβεσης κέρδισαν το στοίχημα» υπογραμμίζοντας ότι οποιαδήποτε άλλη εξέλιξη θα ήταν ολέθρια, ενώ όπως ενημέρωσε, έχουν καεί πάνω από 40.000 στρέμματα γης. Το βασικότερο είναι ότι δεν έχει κινδυνεύσει ανθρώπινη ζωή», σύμφωνα με τον αρχηγό του πυροσβεστικού σώματος, αντιστράτηγο στέφανο κολοκούρη, που συντονίζει το έργο. Εκκενώθηκαν τέσσερις οικισμοί, κάηκαν σπίτια. Η αστυνομία καλεί τους κατοίκους του χωριού μέσω των μεγαφώνων των περιπολικών να κατευθυνθούν προς τα μέγαρα. Σε μια κατοικία έχουν προκληθεί ζημιές λέει η πυροσβεστική. Η πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα της τετάρτης (19/5. Εκτοσ ελεγχου η φωτια στο σχινο: Μαίνεται η μεγάλη δασική πυρκαγιά στο σχίνο λουτρακίου κορινθίας, που βρίσκεται σε εξέλιξη από το βράδυ της τετάρτης, με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να ενισχύονται συνεχώς και τα εναέρια μέσα να παραμένουν στη μάχη μέχρι και το τελευταίο φως της. Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις πραγματοποιεί η ελασ στην ευρύτερη περιοχή του αλεποχωρίου, λόγω της μεγάλης πυρκαγιάς που είναι σε εξέλιξη.

Κλείνουν οι δρόμοι γύρω από το αλεποχώρι φωτια. Συνεχίζονται οι προσπάθειες των πυροσβεστικών δυνάμεων για την κατάσβεση της φωτιάς.